Despre noi

Fundatia Inimi Generoase este o organizatie tanara, bazata pe munca voluntara si dedicatie, care prin implicare si devotament crede ca poate schimba ceva in societate, poate oferi fiecaruia dintre noi o sansa: o sansa la viata, o sansa la fericire.

Misiune

Plecand de la motto-ul "O sansa pentru fiecare" fundatia Inimi Generoase, vine in in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani singuri, copii si adulti cu dizabilitati, dar totodata, isi indreapta atentia si catre tinerii supradotati care au nevoie de sustinere financiara.

Viziune si valori

Credem intr-o lume mai buna, credem ca prin unificarea fortelor putem reusi in lupta noastra pentru apararea drepturilor fundamentale a celor care nu au o voce proprie. Valorile care stau la baza fundatiei noastre sunt: egalitate de sansa, iubire neconditionata, solidaritate, spirit comunitar.

Obiective

- Sprijinirea persoanelor aflate Ón dificultate, Ómbunatatirea calitatii vietii individuale si colective.

- Organizarea unor reuniuni/concursuri pentru cunoasterea si promovarea valorilor cultural-artistice romanesti, care sa determine angajarea tineretului in aceste actiuni.

- Promovarea dialogului social si a participarii societatii civile, a organizatiilor neguvernamentale la probleme ce se refera la viitorul comun al colectivitatii.

- Organizarea de manifestari cultural-artistice pentru cunoasterea si promovarea tinerilor supradotati in diverse domenii de activitate.

- Dezvoltarea de programe de formare profesionala si de ocupare a fortei de munca de interes general sau de interes comunitar.